آزمایشگاه مرکزی

سامانه رایانش موازی دانشگاه شهید بهشتی (سرمد) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شروع به کار کرد.
آزمایشگاه های جامع تحقیقاتی sbmu
پردیس شهید عباسپور

پژوهشکده علوم شناختی و مغز

پیرو 15 سال فعالیت پژوهشی در حوزه ی اختلالات عصب – تحولی و توانبخشی شناختی در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهیدبهشتی و همچنین با گسترش علوم شناختی و برجسته شدن نقش آن در جامعه علمی، ضرورت ایجاد پژوهشکده ای مستقل به شدت احساس گردید. در سال 1386گروه علوم شناختی در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی تشکیل شد و فعالیت پژوهشی خود را به صورت رسمی در سال 1391 آغاز نمود و شکل مستقلی به خود گرفت.
پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی با تاسیس و تجهیز آزمایشگاههای متعدد توانسته است به سایر دانشکده/پژوهشکده ها ازجمله دانشکده های علوم و فناوری زیستی و روانشناسی و علوم تربیتی، لیزر و پلاسما و ... خدمات گوناگونی ارائه دهد.
پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر با داشتن اعضای هیات علمی مجرب در حوزه های تخصصی علوم شناختی مشغول به فعالیت است.
پژوهشکده علوم محیطی

این پژوهشکده علاوه بر پژوهشگران، صاحبنظران و متخصصان دانشگاه شهید بهشتی در زمینه علوم محیطی، از حضور استادان دیگر دانشگاهها، مراکز و سازمانهای تحقیقاتی و همچنین متخصصان و مسئولان اجرایی کشور بهره مند است. تأسیس این پژوهشکده بعد جدیدی از پژوهشهای علمی (اعم از کاربردی، توسعهای و بنیادی) را در دانشگاه ایجاد کرده و فعالیتهای علمی دانشگاه را در گروههای پژوهشی بین رشته ای، هماهنگ با پیشرفت علم و فناوریهای جدید در تمامی سطوح علمی، فنی، کشاورزی، پزشکی و غیره در راستای بهبود محیط زیست انسانی و طبیعی سامان میبخشد. امید است با حفاظت صحیح و پایدار از محیط زیست، حیات کره زمین برای برخورداری نسل های آینده تداوم یابد.
پژوهشکده علوم و فناوریهای پزشکی
پژوهشکده فضای مجازی

چشم انداز پژوهشکده
پژوهشکدهای میان رشتهای در طراز جهانی در حوزه فضای مجازی
ماموریت پژوهشکده
انجام پژوهشهای بنیادی، توسعهای و کاربردی و آموزش با کیفیتی جهانی در حوزه فضای مجازی به منظور تولید دانش و تربیت نیروی انسانی برای دستیابی به فضای مجازی امن، مدیریت شده، کارا (به جهت ساختارهای نرم افزاری، سخت افزاری و محتوایی) مطابق با موازین و استانداردهای بین المللی است. این فعالیتها با اولویت بومیسازی برای توسعه همه جانبه فناوری اطلاعات و ارتباطات و استفاده حداکثری از ظرفیتهای این فناوری در
ارتقای علمی، دینی، فرهنگی و سطح زندگی مردم ایران انجام میشود.
گروههای پژوهشی
به منظور پوشش ابعاد مختلف پژوهشی در حوزه فضای مجازی سه گروه پژوهشی در پژوهشکده تشکیل شده است.
گروه فناوری انتقال محتوا
گروه امنیت شبکه و رمز نگاری
گروه ابعاد انسانی فضای مجازی
اعضای هیئت علمی تمام وقت پژوهشکده و اعضای هیئت علمی علاقمند به حوزه فضای مجازی از دانشکدههای مختلف دانشگاه شهید بهشتی با همکاری با پژوهشکده به غنای فعالیتهای آموزش و پژوهشی آن کمک مینمایند. هم اکنون اعضای هیئت علمی دانشکدههای علوم و مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، علوم ریاضی، مدیریت و حسابداری و روانشناسی و علوم تربیتی با پژوهشکده فضای مجازی همکاری میکنند.
پژوهشکده فضای مجازی در حال حاضر در سه رشته کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات گرایش چندرسانهای، کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش مخابرات امن و رمزنگاری و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش سیستم های اطلاعاتی از طریق کنکور سراسری دانشجو میپذیرد.
پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی

پژوهشکده لیزرو پلاسما
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

دانشکده شیمی

گروه شیمی دانشکده علوم در سال تحصیلی 42-1341 فعالیت خود را با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته شیمی (محض) آغاز کرد. گروه شیمی دانشگاه شهید بهشتی با بیش از پنج دهه فعالیت مستمر و درخشان آموزشی و پژوهشی در زمینه های مختلف شیمی، در آذر ماه 1391 به دانشکده شیمی ارتقاء یافت و ریاست آن بر عهده آقای دکتر محمد رضا نبید دانشیار شیمی پلیمر گروه شیمی کاربردی قرار گرفت.
دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی

دانشکده علوم تربیتی وروان شناسی دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر با داشتن کادری مجرب و اساتید تاثیرگذار در حوزه روان شناسی و علوم تربیتی و با تحصیل حدود 1000 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بعنوان یکی از برجسته ترین دانشکده های دانشگاه شهید بهشتی مطرح می باشد و همچنین با ارائه خدمات در مراکز مشاوره و روان شناسی در دانشگاه خدماتش را به عموم جامعه ارائه نموده است.
این دانشکده اکنون دارای چهارگروه آموزشی به شرح ذیل می باشد:
1.گروه علوم تربیتی
2.گروه روانشناسی
3.گروه مشاوره
4. گروه علم اطلاعات ودانش شناسی
دانشکده علوم ریاضی

گروه ریاضی از سال تحصیلی 47-1346 در دانشكده علوم و گروه آمار از سال 56-1355 در دانشكده جامع انفورماتیك فعالیت خود را آغاز كردند. شایان ذكراست كه موسسه آموزش عالی آمار و انفورماتیك (سابق) پس از انقلاب فرهنگی از سال 1362 در گروه آمار این دانشگاه ادغام شده است. در سال 1378 گروه علوم كامپیوتر نیز در دانشكده تاسیس شد و اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته گردید. هم اكنون همه گروهها دارای دوره های كارشناسی، كارشناسی ارشد و دكتری هستند.
دانشکده علوم زمین

دانشکده علوم و فناوری زیستی

آزمایشگاه تحقیقات علوم زیستی دانشگاه شهید بهشتی شامل آزمایشگاه تحقیقات عمومی ،آزمایشگاه بیوشیمی، آزمایشگاه ویروس شناسی و کشت سلولی، آزمایشگاه تحقیقات توكسیكولوژی و اكوفیزیولوژی آبزیان و آزمایشگاه فیزیولوژی قلب و اعصاب می باشد. در این آزمایشگاه ها خدمات دستگاهی با کیفیت بالا انجام می شود و حاضر به ارائه خدمات به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و متقاضیان خارج از دانشگاه می باشد.
دانشکده فیزیک

دانشکده معماری

دانشکده مهندسی آب و محیط زیست

به طور کلی هدف دانشکده از اجرای دوره های مختلف علمی و کاربردی در سطوح مختلف، آموزش دانشجویان و آشنا نمودن آنها با تکنولوژیهای گوناگون صنعت آب بوده، تا توانایی و قابلیت های لازم در این زمینه را بدست آورند. امرزوه دانش آموختگان این دانشکده با حضوردر بخش های مختلف طراحی، اجرا، بهره برداری، نگهداری صنعت آب و نشان دادن توانایی و شایستگی خود در موارد اجرایی، مطالعاتی، مدیریتی و مشاوره ای نقش مهمی را ایفا می نمایند.
دانشکده مهندسی فناوریهای نوین

دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی

سامانه رایانش موازی دانشگاه شهید بهشتی (سرمد)

شماره تماس:
29905428
مرکز تحقیقات پروتئین

وبینار
